Υβριδική Ημερίδα με θέμα: «Ηλεκτρονικό Εμπόριο: O Χάρτης προς την κορυφή»

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς σας προσκαλεί σε  Υβριδική Ημερίδα με θέμα : «Ηλεκτρονικό Εμπόριο: O Χάρτης προς την κορυφή»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 4.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς (Γ. Κασιμάτη 1, Μέγαρο ΕΒΕΠ-4ος όροφος).
Εισηγητής θα είναι ο κ. Δ. Βαγενάς (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕΕ, Ερευνητής στο Πανεπιστημίο της Οξφόρδης, ιδρυτής της Oxford Metadata) και η θεματολογία θα περιλαμβάνει τα εξής:
• Διαφορές Ηλεκτρονικού-Φυσικού Εμπορίου
• Τομείς που θα καλυφθούν:
-Ταχύτητα εξυπηρέτησης
-Ποιότητα περιεχομένου-εικαστικών
-Αξιολόγηση των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται
-Αξιολόγηση της εμπορικότητας του καταστήματος και προτάσεις

• Παραδείγματα- Case Studies
• Σύγκλιση Ηλεκτρονικού-Φυσικού Εμπορίου
• Επίλογος
Η ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες με γνώσεις, που θέλουν να μείνουν συντονισμένοι με τον παλμό της νέας εποχής και να προσδώσουν τη μέγιστη αξία και αναγνωρισιμότητα στις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.
Για δηλώσεις συμμετοχής και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση που ακολουθεί και να την στείλετε στον ΕΣΠ μέσω e-mail [email protected] το αργότερο έως τη Δευτέρα 15/1. Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλ. 210 4176 318.
Επίσης εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε διαδικτυακά, παρακαλούμε να το δηλώσετε ώστε να σας στείλουμε σχετικό link.