Για την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με την ευκαιρία του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας» ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς δηλώνει τα εξής:

Η σημερινή, είναι μέρα γιορτής των επιτευγμάτων και της δύναμης των γυναικών σε όλο τον κόσμο, αλλά και μια ημέρα μνήμης, αφύπνισης για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και αγώνα για την ισότητα των φύλων.

Είναι μια ευκαιρία να αναγνωρίσουμε και να γιορτάσουμε ό,τι προσφέρουν οι γυναίκες, αλλά και να συνεχίσουμε την συλλογική προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός πιο δίκαιου και ακμάζοντος κόσμου, όπου όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως φύλου, θα έχουν ίσες ευκαιρίες και θα τυγχάνουν ίσου σεβασμού.

Οι γυναίκες, μετά από πολλούς αγώνες, αφού αναζήτησαν και τελικά κατέκτησαν την ταυτότητά τους, βελτίωσαν τη ζωή τους, αναγνωρίστηκαν, επιχειρούν συμβάλλοντας σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη, στην καινοτομία και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, συνδικαλίζονται, πολιτεύονται, διαπρέπουν και ανταποκρίνονται με επιτυχία σε πολλαπλούς ρόλους.

Τιμούμε σήμερα όλες τις γυναίκες, για τις θυσίες, τα επιτεύγματά τους, για την μοναδικότητά τους, τη σοφία, τη συνεισφορά και την ανεξάντλητη δύναμή τους. Τιμούμε τον ανεκτίμητο ρόλο τους στην οικογένεια, αλλά και στη διαμόρφωση της κοινωνίας μας, γιατί αξίζουν τον σεβασμό, τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη μας για ό,τι έχουν πετύχει, για ό,τι προσφέρουν και για ό,τι οραματίζονται.

Μην Χάσετε

Πρόκληση η αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού παρεμπορίου

Δεδομένου ότι οι ηλεκτρονικές απάτες λαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απηύθυνε επιστολή στους Υπουργούς Εθν. Οικονομίας & Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκη, Ανάπτυξης κ. Τ. Θεοδωρικάκο και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δ. Παπαστεργίου

Ενημέρωση ΕΣΠ προς τα μέλη για τις εργασίες στην οδό Τσαμαδού αρχομένης της 27/05/2024

Ενημέρωση μελών για την πραγματοποίηση έργων στην οδό Τσαμαδού από την οδό Γούναρη έως την Εθνικής Αντιστάσεως.

Αναγκαία η επιστροφή των Ποσειδωνίων στο φυσικό τους χώρο, στον Πειραιά

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης των...

Τι περιμένει ο εμπορικός κόσμος από τους νεοεκλεγέντες Ευρωβουλευτές

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς εκφράζει στους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές θερμά...

Eντυπωσιακό Fashion Show από τον Εμπορικό Σύλλογο- Μια βραδιά γεμάτη μόδα και λάμψη στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ένα...

Πάνελ Άρθρου

Τελευταία Νέα

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Πρόεδρο Ολυμπιακού, για την μαγική νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός γράφει την ενδοξότερη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου Μία πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γενιές.

Συνταξιοδότηση μη μισθωτών οφειλετών e-ΕΦΚΑ με ασφαλιστικά χρέη έως 30.000 ευρώ

Σε συνέχεια του ν. 5078/2023 και ειδικότερα του άρθρου 115, στο οποίο ορίζεται η διεύρυνση του ορίου χρεών στις 30.000 ευρώ για τους οφειλέτες μη μισθωτούς του e - ΕΦΚΑ που δύνανται να συνταξιοδοτηθούν, σας παραθέτουμε τις κυριότερες διατάξεις της υπ' αριθμ. 32270/2024 σχετικής ΚΥΑ.

Εντυπωσιακή Βραδιά Μόδας

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 MAIOΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...

Δράσεις με τις οποίες συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας...

Ψηφιακές Υπηρεσίες του ΕΣΠ