Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά εν όψει των γιορτών

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά εν όψει των γιορτών

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν την Τρίτη 7 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.  Ν. Μανεσιώτης με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γ. Μώραλη, στην οποία παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Α. Αργουδέλης, Σ. Γαϊτανάρος και Ι. Μελάς, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Β. Ταταρόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Μ. Πιττάκη, ο Γεν. Γραμματέας κ. Θ. Καπράλος, ο Αν Γεν. Γραμματέας κ. Γ. Σιδεράκης και ο Ταμίας του ΕΣΠ κ. Α. Μασουρίδης.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς για την βέλτιστη διοργάνωση των γιορτινών εκδηλώσεων και ψυχαγωγικών δράσεων που διοργανώνουν τα καταστήματα του Πειραιά, με κοινό στόχο την ενίσχυση της τοπικής μας αγοράς και την προβολή  της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, συμφωνήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και εν συνεχεία η διοργάνωση συναυλίας σε κεντρικό σημείο της πόλης, καθώς και η διερεύνηση της δυνατότητας διοργάνωσης μουσικής εκδήλωσης για τα παιδιά από το “4moms” το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου, ζητήθηκε η έγκριση της Δημοτικής Αρχής για τη διοργάνωση δράσεων σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του Πειραιά, όπως μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, παιδικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, διανομή αναμνηστικών δώρων του Ολυμπιακού, δωρεάν διανομή προϊόντων σε  παιδιά και μεγάλους προσφοράς χορηγών εταιρειών στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του Πειραιά, για τη χρήση μουσικής κατά τη διάρκεια λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, καθώς και για την παραχώρηση χώρου στην Πλ. Τερψιθέας για τη διοργάνωση δωρεάν μαθημάτων εκμάθησης ποδηλάτου σε μικρά παιδιά.

Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η πρόθεση στενής συνεργασίας Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου για την αποτελεσματικότερη προετοιμασία τους, ώστε να προκύψει  το καλύτερο δυνατό γιορτινό αποτέλεσμα για τα παιδιά, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της φιλόξενης πόλης μας.

menu
menu