Ο ΕΣΠ για τον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Ο ΕΣΠ για τον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή την απώλεια του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ενός από τους κορυφαίους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, που η συμβολή του στην ελληνική μουσική είναι ανεκτίμητη και το βαθύτερο ύφος και ήθος των τραγουδιών και η σπουδαιότητα της μουσικής του διαχρονικά θα μας εμπνέουν και θα μας ακολουθούν, δηλώνει τα εξής:

«Ήταν  Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012 στην αίθουσα δεξιώσεων του Ε.Β.Ε.Π. που κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είχαμε την μεγάλη τιμή να απονείμουμε τιμητική διάκριση στον μεγάλο πρεσβευτή του ελληνισμού και του πολιτισμού ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ σε αναγνώριση της διαχρονικής προσφοράς του στον ελληνικό και παγκόσμιο πολιτισμό, αλλά και  της ιστορικής συμβολής του στους αγώνες  για  τα ιδανικά της Δημοκρατίας, της Ειρήνης και  της Ελευθερίας.

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, λαμβάνοντας το λόγο, εξέφρασε τότε κάποιες από τις σκέψεις – φόβους του για την κατάσταση, αλλά και την ελπίδα ότι όλοι μαζί οι Έλληνες πατριώτες θα παλέψουμε και θα νικήσουμε. Η Ελλάδα, είπε, θα ξαναπάρει τη θέση της στην πρωτοπορία των λαών που παλεύουν για Ειρήνη, Ευημερία, Πρόοδο και Πολιτισμό……..».

Στους οικείους του εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

menu
menu