ΑρχικήΔράσειςΣυναντήσειςΣυνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά κ. Γ. Γαβρίλη

Συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά κ. Γ. Γαβρίλη

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουλίου, μεταξύ του Προέδρου και των μελών του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά κ. Γ. Γαβρίλη, στα γραφεία του ΕΣΠ.

Ο Πρόεδρος Θ. Καπράλος και τα μέλη του Προεδρείου, αναφέρθηκαν σε ενέργειες του Συλλόγου που σκοπό έχουν την βελτίωση της αγοράς,  εξέφρασαν την αγωνία τους για την ανάγκη περαιτέρω συνδυαστικών δράσεων  με φορείς της πόλης  και  έθεσαν υπόψη του υποψήφιου Δήμαρχου τα θέματα της πόλης που είναι συνυφασμένα με την ανάπτυξη και λειτουργία της πειραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας. Επίσης, τόνισαν την αναγκαιότητα να αναληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες και δράσεις που θα καταστήσουν την πόλη ασφαλή, προσεγγίσιμη και φιλική, ώστε να γίνει ένας ελκυστικός προορισμός κρουαζιέρας και όχι μόνο, βάσει των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει.

Η συζήτηση συγκεκριμένα επικεντρώθηκε στα θέματα της ανάγκης συνεχούς αναβάθμισης των λειτουργιών της πόλης, της βελτίωσης της οδικής κυκλοφορίας συνδυαστικά με την δημιουργία χώρων στάθμευσης, της δημιουργίας  Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων, της μείωσης των δημοτικών τελών, στην αναγκαιότητα στρατηγικού σχεδιασμού για την εκμετάλλευση του τουριστικού αποτυπώματος που προέρχεται από την κρουαζιέρα και όχι μόνο, σε θέματα περιβαλλοντικά, ανάπτυξης  και προβολής της πόλης, στις επενδύσεις της Cosco στο Λιμάνι, σε θέματα πρόσβασης σε χρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα κ.ά.

Ο κ. Γαβρίλης απάντησε στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, αναφέρθηκε στην ανάγκη σύνδεσης των terminal των μέσων σταθερής τροχιάς με τα μέσα οδικών μεταφορών για την εξυπηρέτηση των πολιτών, στην αξιοποίηση και ανάδειξη των ακινήτων ιδιοκτησίας δημοσίου μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών και την κινητοποίηση κοινωνικών δυνάμεων, στην ανάγκη δημιουργίας μιας σύγχρονης και ελκυστικής πολιτιστικής ταυτότητας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης και γενικότερα εξέφρασε τις απόψεις του, επιφυλασσόμενος να καταθέσει επίσημα τις θέσεις του συνδυασμού του σε επικείμενη συνάντηση.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ Θ. Καπράλος και τα μέλη του Προεδρείου ευχαρίστησαν τον κ. Γ. Γαβρίλη για την επίσκεψή του, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές  και επιβεβαίωσαν την πρόθεση του Εμπορικού Συλλόγου για συνεργασία σε κάθε επίπεδο με την Δημοτική Αρχή, με σκοπό την ανάδειξη, την δραστηριοποίηση του Πειραιά και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ

Με την ευκαιρία της έναρξης του γιορτινού ωραρίου την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο ΕΣΠ καλεί τους καταναλωτές να επιλέξουν για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους την Αγορά του Πειραιά, που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό προσφέροντας μια υπέροχη αγοραστική εμπειρία και να επωφεληθούν από τις ασυναγώνιστες τιμές, την εξαιρετική ποιότητα και την ποικιλία ειδών που διαθέτει .

08.12.2023 | Συνέντευξη – Η Ελαστικότητα των τιμών της αγοράς και οι προσδοκίες για την Εορταστική Περίοδο.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλος σε τηλεοπτική συζήτηση στη Ναυτεμπορική αναλύει το θέμα της ελαστικότητας των τιμών στην αγορά, αλλά και τις προσδοκίες της αγοράς για την εορταστική περίοδο.

06.12.2023 | Συνέντευξη – Κανάλι Ένα: Εορταστικό Ωράριο, Tax Free Shopping, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2023 και Κόκκινη Νύχτα

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλος στο Κανάλι Ένα ενημερώνει τους ακροατές για το εορταστικό ωράριο, την "ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ", τις εορταστικές εκδηλώσεις, αλλά και την ενέργεια Tax Free Shopping.

Εγγραφή στο Newsletter

Τελευταία Νέα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΔΑΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 MAIOΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ...

Δράσεις με τις οποίες συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας...

Το Πασχαλινό Ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στον Πειραιά

Το προτεινόμενο Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών  καταστημάτων στον...

Μην Χάσετε

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΔΑΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 MAIOΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ...

Δράσεις με τις οποίες συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας...

Το Πασχαλινό Ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στον Πειραιά

Το προτεινόμενο Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών  καταστημάτων στον...
255,324ΥποστηρικτέςΚάντε Like
128,657ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
97,058ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής