Ο ΕΣΠ καλεί τους καταναλωτές να προτιμήσουν για τις ηλεκτρονικές αγορές τους τα ελληνικά καταστήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς ενόψει “Black Friday” και “Cyber Monday”, επισημαίνει τα εξής:

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και με την απαγόρευση λειτουργίας των φυσικών καταστημάτων του λιανεμπορίου, οι φετινές Black Friday και Cyber Monday θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικές, τόσο για τα εμπορικά καταστήματα, όσο και για τους καταναλωτές .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με γνώμονα το πνεύμα της αλληλεγγύης και το ενδιαφέρον των καταναλωτών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την τοπική κοινωνία, καλεί το καταναλωτικό κοινό να επιλέξει για τις ηλεκτρονικές αγορές του τα τοπικά καταστήματα της πόλης μας. Να υποστηρίξει έμπρακτα τις μικρές επιχειρήσεις του Πειραιά, που προσδοκούν και αγωνίζονται για την επιστροφή σε μια νέα καθημερινότητα.

Η στήριξη της τοπικής μας οικονομίας είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε την κρίση της πανδημίας και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. Η επανεκκίνηση της οικονομίας μας, ξεκινάει από την πόλη μας και τα τοπικά καταστήματά της, τα οποία για χρόνια έχουν αποδείξει πως διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, ανταγωνιστικές τιμές και παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας στις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους.

Στηρίζοντας τα εμπορικά καταστήματα του Πειραιά, οι καταναλωτές στηρίζουν χιλιάδες εργαζόμενους, οικογένειες, νοικοκυριά και έναν σκοπό: να παραμείνουν όλες αυτές οι μικρές επιχειρήσεις ανοιχτές.

Τώρα, σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη για όλους περίοδο, περισσότερο από ποτέ, οι επιχειρήσεις της πόλης μας ζητούν την έμπρακτη στήριξη όλων μας, ώστε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια βιωσιμότητάς τους και στη διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Μην Χάσετε

Πρόκληση η αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού παρεμπορίου

Δεδομένου ότι οι ηλεκτρονικές απάτες λαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απηύθυνε επιστολή στους Υπουργούς Εθν. Οικονομίας & Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκη, Ανάπτυξης κ. Τ. Θεοδωρικάκο και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δ. Παπαστεργίου

Ενημέρωση ΕΣΠ προς τα μέλη για τις εργασίες στην οδό Τσαμαδού αρχομένης της 27/05/2024

Ενημέρωση μελών για την πραγματοποίηση έργων στην οδό Τσαμαδού από την οδό Γούναρη έως την Εθνικής Αντιστάσεως.

Αναγκαία η επιστροφή των Ποσειδωνίων στο φυσικό τους χώρο, στον Πειραιά

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης των...

Τι περιμένει ο εμπορικός κόσμος από τους νεοεκλεγέντες Ευρωβουλευτές

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς εκφράζει στους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές θερμά...

Eντυπωσιακό Fashion Show από τον Εμπορικό Σύλλογο- Μια βραδιά γεμάτη μόδα και λάμψη στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ένα...

Πάνελ Άρθρου

Τελευταία Νέα

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Πρόεδρο Ολυμπιακού, για την μαγική νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός γράφει την ενδοξότερη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου Μία πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γενιές.

Συνταξιοδότηση μη μισθωτών οφειλετών e-ΕΦΚΑ με ασφαλιστικά χρέη έως 30.000 ευρώ

Σε συνέχεια του ν. 5078/2023 και ειδικότερα του άρθρου 115, στο οποίο ορίζεται η διεύρυνση του ορίου χρεών στις 30.000 ευρώ για τους οφειλέτες μη μισθωτούς του e - ΕΦΚΑ που δύνανται να συνταξιοδοτηθούν, σας παραθέτουμε τις κυριότερες διατάξεις της υπ' αριθμ. 32270/2024 σχετικής ΚΥΑ.

Εντυπωσιακή Βραδιά Μόδας

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 MAIOΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...

Δράσεις με τις οποίες συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας...

Ψηφιακές Υπηρεσίες του ΕΣΠ

Γραφτείτε στις ψηφιακές υπηρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για μέλη και επισκέπτες