Ευχές για την Νέα Χρονιά προς τα μέλη του Συλλόγου & Υπενθύμιση καταβολής συνδρομής

Aγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία του νέου έτους ευχόμαστε από καρδιάς μια «Καλή, ελπιδοφόρα, αισιόδοξη & δημιουργική νέα χρονιά» με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας και με πολλές επαγγελματικές επιτυχίες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, τα Μέλη του ΔΣ αλλά και όλο το δυναμικό του, αναγνωρίζοντας τις επιπτώσεις της  οικονομικής κρίσης, επιστρατεύουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να ξεπεράσουμε τις τυχόν δυσκολίες και να σταθούμε δίπλα στους συναδέλφους μας με κάθε τρόπο, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη με παρεμβάσεις και  λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν.

Προκειμένου να υπάρχει ένας Σύλλογος εύρωστος και οικονομικά δυνατός, ικανός να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Υπενθυμίζουμε ότι, η συνδρομή των μελών μας προς τον ΕΣΠ που αποτελεί, ως γνωστόν, το κατεξοχήν έσοδο του,  ανέρχεται στο ποσό των 40,00 ευρώ ετησίως.

Όσοι εκ των μελών μας, δεν είχαν την ευκαιρία να εξοφλήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους, παρακαλούμε θερμά για την έγκαιρη τακτοποίησή τους, ενόψει και της επικείμενης διεξαγωγής της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΠ.

Ο τρόπος καταβολής της ετήσιας συνδρομής, μπορεί να πραγματοποιηθεί & με κατάθεση (αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας) στον Τραπεζικό λογαριασμό, που διατηρεί ο Σύλλογός μας στην Τράπεζα Πειραιώς και είναι ο ακόλουθος:
ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR6001721020005102000663056 .

Για τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ΕΣΠ.

Ελπίζοντας στην θετική ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.