Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά

 

         Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, απευθύνει τον ακόλουθο χαιρετισμό:

 «Χαιρετίζουμε και τιμούμε την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ημέρα μνήμης, ιστορικής τιμής, αλλά και ανασύνταξης δυνάμεων, ημέρα που προάγει το μήνυμα της ενότητας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, για να ανταπεξέλθουμε στο αίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που επικρατεί, για να δημιουργήσουμε συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης στην οικονομία του μέλλοντός μας, εργασιακή ειρήνη και κοινωνική ευημερία.

Η φετινή Πρωτομαγιά είναι ιδιαίτερη. Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που έχει μετεξελιχθεί και σε οικονομική κρίση και που συνιστά παγκόσμια απειλή με πολλές και δύσκολες προκλήσεις, ιδιαίτερα σε μια χώρα που βίωσε μια δεκαετία και πλέον σκληρής οικονομικής κρίσης.

Η ημέρα της  Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι ημέρα επαγρύπνησης και αγωνιστικότητας, που φέρνει στην επιφάνεια το μήνυμα της ενότητας, όπου η προσπάθεια όλων μας πρέπει να έχει ως σκοπό την ανασύνταξη της επιχειρηματικότητας, την αναζωογόνηση της αγοράς και κατ’ επέκταση τη μείωση της ανεργίας και την επανεκκίνηση της οικονομίας με τη λήψη όλων των κατάλληλων υποστηρικτικών και δραστικών μέτρων που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά και θα σπάσουν το φαύλο κύκλο της ύφεσης».

Μην Χάσετε

Πρόκληση η αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού παρεμπορίου

Δεδομένου ότι οι ηλεκτρονικές απάτες λαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απηύθυνε επιστολή στους Υπουργούς Εθν. Οικονομίας & Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκη, Ανάπτυξης κ. Τ. Θεοδωρικάκο και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δ. Παπαστεργίου

Ενημέρωση ΕΣΠ προς τα μέλη για τις εργασίες στην οδό Τσαμαδού αρχομένης της 27/05/2024

Ενημέρωση μελών για την πραγματοποίηση έργων στην οδό Τσαμαδού από την οδό Γούναρη έως την Εθνικής Αντιστάσεως.

Αναγκαία η επιστροφή των Ποσειδωνίων στο φυσικό τους χώρο, στον Πειραιά

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης των...

Τι περιμένει ο εμπορικός κόσμος από τους νεοεκλεγέντες Ευρωβουλευτές

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς εκφράζει στους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές θερμά...

Eντυπωσιακό Fashion Show από τον Εμπορικό Σύλλογο- Μια βραδιά γεμάτη μόδα και λάμψη στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ένα...

Πάνελ Άρθρου

Τελευταία Νέα

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Πρόεδρο Ολυμπιακού, για την μαγική νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός γράφει την ενδοξότερη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου Μία πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γενιές.

Συνταξιοδότηση μη μισθωτών οφειλετών e-ΕΦΚΑ με ασφαλιστικά χρέη έως 30.000 ευρώ

Σε συνέχεια του ν. 5078/2023 και ειδικότερα του άρθρου 115, στο οποίο ορίζεται η διεύρυνση του ορίου χρεών στις 30.000 ευρώ για τους οφειλέτες μη μισθωτούς του e - ΕΦΚΑ που δύνανται να συνταξιοδοτηθούν, σας παραθέτουμε τις κυριότερες διατάξεις της υπ' αριθμ. 32270/2024 σχετικής ΚΥΑ.

Εντυπωσιακή Βραδιά Μόδας

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 MAIOΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...

Δράσεις με τις οποίες συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας...

Ψηφιακές Υπηρεσίες του ΕΣΠ