Αγορά του Πειραιά 360° – Μια εικονική Περιήγηση στα καταστήματα της Πόλης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς σε συνεργασία με την Virtual Reality Business σας καλοσωρίζει στην Αγορά του Πειραιά 360° (Piraeus Market 360°) – την πρωτοποριακή εικονική περιήγηση που σας καλεί να εξερευνήσετε τα καταστήματα της πόλης μας με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Σε αυτή την καινοτόμο πλατφόρμα επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality), προσκαλούμε τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την πόλη και να περιηγηθούν στην αγορά από την άνεση του σπιτιού τους. Δείτε ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν τα καταστήματα του Πειραιά. Με μια απλή κίνηση του δαχτύλου, εξερευνήστε τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε 360 μοίρες, από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας τηλέφωνο. Ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις στη μόδα, τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, και βρείτε προσφορές και νέες εμπειρίες που είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στην Αγορά του Πειραιά. Κάνετε έναν εικονικό περίπατο στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης και χαρείτε την ομορφιά του Πειραιά.

Ετοιμαστείτε να εμβαθύνετε στην καρδιά του εμπορικού κέντρου του Πειραιά, να ανακαλύψετε μοναδικά προϊόντα και να επικοινωνήσετε απευθείας με τους εμπόρους. Με εύκολο και μινιμαλιστικό μενού χρήσης, που σας αφήνει πραγματικά να μπειτε μέσα στην εμπειρία του περίπατου στην αγορά. Μοιραστείτε τα αγαπημένα σας καταστήματα ή μοναδικές σας διαδρομές με φίλους και γνωστούς και ανακαλύψτε τον Πειραιά από την αρχή με ένα νέω πρωτόγνορο τρόπο.

Ενδιαφερόμενα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να προβληθούν μέσω της πλατφόρμας μπορούν να επικοινωνήσουν καθημερινά με την γραμματεία για περαιτέρω πληροφορίες:

Περιηγηθήτε στην πόλη στο:
https://virtualrealitybusiness.site.virtualrealitybusiness.site/v/lVjKWoN5jBb

Ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς;

Τι κερδίζετε

Από προωθητικές ενέργειες, σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά έχει μεριμνήσει για πληθώρα παροχών για τα μέλη του που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και ενδιαφέροντα του σύγχρονου επιχειρηματία.

Σεμινάρια και Ημερίδες

Τα εγεγγραμένα μέλη μας έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενημερωτικές ημερίδες και σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύλλογος μόνος ή με συνεργάτες όπως το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, πάνω σε θέματα ενδιαφέροντος για τον σύγχρονο επιχειρηματία.

Newsletter

Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στην ομάδα viber του συλλόγου καθώς και στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό newsletter με επιλεγμένα ενημερωτικά άρθρα. Τα μέλη ανά μπορούν να επιλέξουν να μην λαμβάνουν μηνύματα στέλνοντας email στο [email protected]

Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι

Με την εγγραφή ενός μέλους στον Σύλλογο, κερδίζει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Τα μέλη ψηφίζουν νέο ΔΣ στις εκλογές του Συλλόγου κάθε 4 χρόνια και όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη έχουν δικαίωμα να θέσουν συμμετοχή ή να στηρίξουν άτομα που πιστεύουν ότι είναι κατάλληλα.

Πλατφόρμα AR - Πειραιάς 360

Ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να έρθουν σε επαφή και να καταθέσουν τα στοιχεία τους ώστε να συμπεριληφθεί η επιχείρηση τους στην πλατφόρμα επαυξημένης πραγματικότητας Πειραιάς 360.

Piraeus City Guide App

Ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να έρθουν σε επαφή και να καταθέσουν τα στοιχεία τους ώστε να συμπεριληφθεί η επιχείρηση τους στο Piraeus City Guide App, μία εφαρμογή travel guide για την πόλη του Πειραιά.

Booms Loyalty

Το Booms Loyalty αποτελεί μία πλατφόρμα που επιβραβέβει τους πελάτες που στηρίζουν εμάς και τις επιχειρήσεις μας. Η λύση έχει και εφαρμογή για tablets για εύκολη χρήση στο κατάστημα σας

Έρευνες

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς συνεργάζεται με ερευνητικά κέντρα για την διεξαγωγή ερευνών πάνω σε καταναλωτικές τάσεις και την πορεία της αγοράς. Σαν μέλος έχετε άμμεση ενημέρωση για όλες τα τελευταία ευρήματα και μπορείτε να

Εκδηλώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς διοργανώνει ο ίδιος ή σε συνεργασία με θεσμούς και φορείς εκδηλώσεις όπως οι βραδιές μας μόδα και οι εορταστικές ενέργειες του συλλόγου στις οποίες τα μέλη μας μπορούν να συμμετέχουν και να προβάλουν την επιχείρηση τους.

Tax Free Shopping

Παίρνωντας μέρος στη δράση Tax Free shopping, οι επαγγελματίες μπορούν να προσφέρουν σε πελάτες εκτός της ΕΕ αγορές χωρίς ΦΠΑ με εύκολο τρόπο. Ο ΕΣΠ συνεργάζεται με την εταιρία planet για την απλή και γρήγορη παροχή της υπηρεσίας σε ενδιαφερόμενα μέλη.

Σας Παρέχουμε

Δικτύωση

Φέρνουμε σε επαφή άτομα διαφορετικών κλάδων και δίνουμε ιδέες για συνεργασίες και δράσεις

Υποστήριξη

Γίνετε μέλος μίας κοινότητας που μέλη διαφόρων κλάδων έρχονται και στηρίζουν ο ένας τον άλλον

Πείρα

Από το 1900 ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς δρα αδιάκοπα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά.

Πακέτα Υπηρεσιών

Ψηφιακές υπηρεσίες

Δωρεάν
  • Πρόσβαση στο περιεχόμενο
  • Ενημερωτικό Newsletter
  • Προνόμια μελών
  • Εκλέγειν και εκλέγεσθαι

Συνδρομή Μέλους

20
20
0
/ έτος
/ μήνα
placeholder text
  • Πρόσβαση στο περιεχόμενο
  • Ενημερωτικό Newsletter
  • Προνόμια μελών
  • Εκλέγειν και εκλέγεσθαι