Κάλεσμα συμμετοχής στην υπηρεσία Tax Free

Δεδομένης της έναρξης της τουριστικής σεζόν και της μεγάλης προσέλευσης των τουριστών της κρουαζιέρας, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων αναμένεται θα φτάσουν τις 850, εκ των οποίων οι 650 θα είναι home port, επανερχόμαστε σε προγενέστερη ενημερωτική επιστολή μας και σας επισημαίνουμε ότι:

Η ένταξη όσο του δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην υπηρεσία Tax Free, που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε εργαλεία, χρηματοδοτήσεις, αλλά και στρατηγικές, είναι ένα σημαντικό βήμα ώστε να αυξηθούν αντίστοιχα τα έσοδά τους από τον τουρισμό και να ενισχυθεί το τουριστικό προϊόν της πόλης μας.

Ο Σύλλογος μας, στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την στήριξη, ανάδειξη και τόνωση της πειραϊκής αγοράς, συνεργάζεται με την εταιρεία «Planet», η οποία έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της υπηρεσίας Tax Free και έχει κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς για τις υπηρεσίες επιστροφής ΦΠΑ .

Καθώς το όφελος του Tax-free shopping είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις επιχειρήσεις μας, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες και να αυξήσουν την τουριστική δαπάνη, αφού το Tax-free shopping αποτελεί κριτήριο για πολλούς τουρίστες για τις αγορές τους, σας προτρέπουμε να εκμεταλλευτείτε την μοναδική αυτή ευκαιρία που σας παρέχεται και να εγγραφείτε, καθώς για  τα μέλη του Συλλόγου μας δεν υπάρχει καμία απολύτως επιβάρυνση, αντιθέτως ανταμείβεστε για την ένταξή σας.

Επίσης, εξειδικευμένοι εκπρόσωποί της «Planet»θα έλθουν άμεσα σε επαφή μαζί σας, για να σας ενημερώσουν αναλυτικά για τις διαδικασίες, αλλά και για όλη την υποστήριξη που θα σας παρέχει με τους συνεργάτες της μέσα από το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα.

Για τα ενδιαφερόμενα μέλη του ΕΣΠ, η λίστα άφιξης των κρουαζιεροπλοίων και η σχετική αίτηση εγγραφής είναι διαθέσιμη στη γραμματεία του Συλλόγου.

Ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς;

Τι κερδίζετε

Από προωθητικές ενέργειες, σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά έχει μεριμνήσει για πληθώρα παροχών για τα μέλη του που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και ενδιαφέροντα του σύγχρονου επιχειρηματία.

Σεμινάρια και Ημερίδες

Τα εγεγγραμένα μέλη μας έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενημερωτικές ημερίδες και σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύλλογος μόνος ή με συνεργάτες όπως το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, πάνω σε θέματα ενδιαφέροντος για τον σύγχρονο επιχειρηματία.

Newsletter

Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στην ομάδα viber του συλλόγου καθώς και στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό newsletter με επιλεγμένα ενημερωτικά άρθρα. Τα μέλη ανά μπορούν να επιλέξουν να μην λαμβάνουν μηνύματα στέλνοντας email στο [email protected]

Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι

Με την εγγραφή ενός μέλους στον Σύλλογο, κερδίζει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Τα μέλη ψηφίζουν νέο ΔΣ στις εκλογές του Συλλόγου κάθε 4 χρόνια και όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη έχουν δικαίωμα να θέσουν συμμετοχή ή να στηρίξουν άτομα που πιστεύουν ότι είναι κατάλληλα.

Πλατφόρμα AR - Πειραιάς 360

Ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να έρθουν σε επαφή και να καταθέσουν τα στοιχεία τους ώστε να συμπεριληφθεί η επιχείρηση τους στην πλατφόρμα επαυξημένης πραγματικότητας Πειραιάς 360.

Piraeus City Guide App

Ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να έρθουν σε επαφή και να καταθέσουν τα στοιχεία τους ώστε να συμπεριληφθεί η επιχείρηση τους στο Piraeus City Guide App, μία εφαρμογή travel guide για την πόλη του Πειραιά.

Booms Loyalty

Το Booms Loyalty αποτελεί μία πλατφόρμα που επιβραβέβει τους πελάτες που στηρίζουν εμάς και τις επιχειρήσεις μας. Η λύση έχει και εφαρμογή για tablets για εύκολη χρήση στο κατάστημα σας

Έρευνες

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς συνεργάζεται με ερευνητικά κέντρα για την διεξαγωγή ερευνών πάνω σε καταναλωτικές τάσεις και την πορεία της αγοράς. Σαν μέλος έχετε άμμεση ενημέρωση για όλες τα τελευταία ευρήματα και μπορείτε να

Εκδηλώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς διοργανώνει ο ίδιος ή σε συνεργασία με θεσμούς και φορείς εκδηλώσεις όπως οι βραδιές μας μόδα και οι εορταστικές ενέργειες του συλλόγου στις οποίες τα μέλη μας μπορούν να συμμετέχουν και να προβάλουν την επιχείρηση τους.

Tax Free Shopping

Παίρνωντας μέρος στη δράση Tax Free shopping, οι επαγγελματίες μπορούν να προσφέρουν σε πελάτες εκτός της ΕΕ αγορές χωρίς ΦΠΑ με εύκολο τρόπο. Ο ΕΣΠ συνεργάζεται με την εταιρία planet για την απλή και γρήγορη παροχή της υπηρεσίας σε ενδιαφερόμενα μέλη.

Σας Παρέχουμε

Δικτύωση

Φέρνουμε σε επαφή άτομα διαφορετικών κλάδων και δίνουμε ιδέες για συνεργασίες και δράσεις

Υποστήριξη

Γίνετε μέλος μίας κοινότητας που μέλη διαφόρων κλάδων έρχονται και στηρίζουν ο ένας τον άλλον

Πείρα

Από το 1900 ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς δρα αδιάκοπα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά.

Πακέτα Υπηρεσιών

Ψηφιακές υπηρεσίες

Δωρεάν
  • Πρόσβαση στο περιεχόμενο
  • Ενημερωτικό Newsletter
  • Προνόμια μελών
  • Εκλέγειν και εκλέγεσθαι

Συνδρομή Μέλους

20
20
0
/ έτος
/ μήνα
placeholder text
  • Πρόσβαση στο περιεχόμενο
  • Ενημερωτικό Newsletter
  • Προνόμια μελών
  • Εκλέγειν και εκλέγεσθαι