Επετειακή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΠ

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου η επετειακή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 122 χρόνων από την ίδρυσή του, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του ΕΒΕΠ.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δ. Καρύδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Β. Κορκίδης, ο τ. Πρόεδρος του ΕΣΠ και Ταμίας του ΕΒΕΠ κ. Ν. Μανεσιώτης και ο κ. Δ. Μαρκομιχάλης μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του ΕΣΠ και Γεν. Γραμματέας του ΕΒΕΠ.

Ο Πρόεδρος Θ. Καπράλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά του Πειραιά και έθεσαν εκ νέου υπόψη του Δήμαρχου τα θέματα της πόλης, που είναι συνυφασμένα με την ανάπτυξη και λειτουργία της πειραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας, όπως το θέμα του κυκλοφοριακού, της διαχείρισης των κοινόχρηστων χώρων, των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, των αναπλάσεων κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ανακοινώθηκε η δημιουργία της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, στην οποία θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν όλες οι πειραϊκές επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου, που αποσκοπεί στην στήριξη και τόνωση των πειραϊκών επιχειρήσεων μέσω της προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών τους, στην ανάδειξη της πειραϊκής αγοράς, αλλά και στην προβολή της πόλης του Πειραιά γενικότερα.

Επίσης, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στα στελέχη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς τους στον Εμπορικό Σύλλογο.

Μην Χάσετε

Πρόκληση η αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού παρεμπορίου

Δεδομένου ότι οι ηλεκτρονικές απάτες λαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απηύθυνε επιστολή στους Υπουργούς Εθν. Οικονομίας & Οικονομικών κ. Κ. Χατζηδάκη, Ανάπτυξης κ. Τ. Θεοδωρικάκο και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δ. Παπαστεργίου

Ενημέρωση ΕΣΠ προς τα μέλη για τις εργασίες στην οδό Τσαμαδού αρχομένης της 27/05/2024

Ενημέρωση μελών για την πραγματοποίηση έργων στην οδό Τσαμαδού από την οδό Γούναρη έως την Εθνικής Αντιστάσεως.

Αναγκαία η επιστροφή των Ποσειδωνίων στο φυσικό τους χώρο, στον Πειραιά

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης των...

Τι περιμένει ο εμπορικός κόσμος από τους νεοεκλεγέντες Ευρωβουλευτές

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς εκφράζει στους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές θερμά...

Eντυπωσιακό Fashion Show από τον Εμπορικό Σύλλογο- Μια βραδιά γεμάτη μόδα και λάμψη στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ένα...

Πάνελ Άρθρου

Τελευταία Νέα

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Πρόεδρο Ολυμπιακού, για την μαγική νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός γράφει την ενδοξότερη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου Μία πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γενιές.

Συνταξιοδότηση μη μισθωτών οφειλετών e-ΕΦΚΑ με ασφαλιστικά χρέη έως 30.000 ευρώ

Σε συνέχεια του ν. 5078/2023 και ειδικότερα του άρθρου 115, στο οποίο ορίζεται η διεύρυνση του ορίου χρεών στις 30.000 ευρώ για τους οφειλέτες μη μισθωτούς του e - ΕΦΚΑ που δύνανται να συνταξιοδοτηθούν, σας παραθέτουμε τις κυριότερες διατάξεις της υπ' αριθμ. 32270/2024 σχετικής ΚΥΑ.

Εντυπωσιακή Βραδιά Μόδας

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 MAIOΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...

Δράσεις με τις οποίες συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στις “Ημέρες Θάλασσας 2024”

Στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας...

Ψηφιακές Υπηρεσίες του ΕΣΠ