Νέα συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για την τόνωση της πειραϊκής αγοράς μέσω του προγράμματος ανταμοιβής πελατών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στα πλαίσια των καινοτόμων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την στήριξη, ανάδειξη και τόνωση της πειραϊκής αγοράς, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη εταιρεία «Booms», για την ενεργοποίηση ενός πρωτοποριακού προγράμματος ανταμοιβής πελατών με ενσωματωμένα εργαλεία marketing.

Η συμφωνία επισφραγίστηκε, κατά τη διάρκεια της γενέθλιας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ, χθες Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 124 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

Σκοπός του προγράμματος, είναι η ενίσχυση της της αγοράς του Πειραιά με την ταυτόχρονη προβολή των πλεονεκτημάτων που διαθέτει και της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας και επισκεψιμότητας στις πειραϊκές επιχειρήσεις, ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα της αναθέρμανσης της αγοραστικής κίνησης.

Αυτό που ξεχωρίζει και διαφοροποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τα υπόλοιπα, είναι το γεγονός ότι κάθε επιχείρηση διατηρεί την αυτονομία της, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για προωθητικές ενέργειες για το σύνολο της αγοράς και ο καταναλωτής κερδίζει τη μέγιστη ωφέλεια από τις επιχειρήσεις που προτιμά.

Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος: «Η ψηφιακή εποχή αλλάζει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις προσεγγίζουν τους καταναλωτές, οι οποίοι αναζητούν πλέον πολλά περισσότερα από την απλή ανταποδοτικότητα στη σχέση τους με αυτές. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταμοιβής αναδεικνύεται πολύτιμος αρωγός και ένα από τα πιο ισχυρά μέσα του marketing, που θα αυξήσει την προστιθέμενή αξία, τόσο για τον πελάτη, όσο και για την ίδια την επιχείρηση».

Ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς;

Τι κερδίζετε

Από προωθητικές ενέργειες, σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά έχει μεριμνήσει για πληθώρα παροχών για τα μέλη του που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και ενδιαφέροντα του σύγχρονου επιχειρηματία.

Σεμινάρια και Ημερίδες

Τα εγεγγραμένα μέλη μας έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενημερωτικές ημερίδες και σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύλλογος μόνος ή με συνεργάτες όπως το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, πάνω σε θέματα ενδιαφέροντος για τον σύγχρονο επιχειρηματία.

Newsletter

Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στην ομάδα viber του συλλόγου καθώς και στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό newsletter με επιλεγμένα ενημερωτικά άρθρα. Τα μέλη ανά μπορούν να επιλέξουν να μην λαμβάνουν μηνύματα στέλνοντας email στο [email protected]

Εκλέγειν και Εκλέγεσθαι

Με την εγγραφή ενός μέλους στον Σύλλογο, κερδίζει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Τα μέλη ψηφίζουν νέο ΔΣ στις εκλογές του Συλλόγου κάθε 4 χρόνια και όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη έχουν δικαίωμα να θέσουν συμμετοχή ή να στηρίξουν άτομα που πιστεύουν ότι είναι κατάλληλα.

Πλατφόρμα AR - Πειραιάς 360

Ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να έρθουν σε επαφή και να καταθέσουν τα στοιχεία τους ώστε να συμπεριληφθεί η επιχείρηση τους στην πλατφόρμα επαυξημένης πραγματικότητας Πειραιάς 360.

Piraeus City Guide App

Ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να έρθουν σε επαφή και να καταθέσουν τα στοιχεία τους ώστε να συμπεριληφθεί η επιχείρηση τους στο Piraeus City Guide App, μία εφαρμογή travel guide για την πόλη του Πειραιά.

Booms Loyalty

Το Booms Loyalty αποτελεί μία πλατφόρμα που επιβραβέβει τους πελάτες που στηρίζουν εμάς και τις επιχειρήσεις μας. Η λύση έχει και εφαρμογή για tablets για εύκολη χρήση στο κατάστημα σας

Έρευνες

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς συνεργάζεται με ερευνητικά κέντρα για την διεξαγωγή ερευνών πάνω σε καταναλωτικές τάσεις και την πορεία της αγοράς. Σαν μέλος έχετε άμμεση ενημέρωση για όλες τα τελευταία ευρήματα και μπορείτε να

Εκδηλώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς διοργανώνει ο ίδιος ή σε συνεργασία με θεσμούς και φορείς εκδηλώσεις όπως οι βραδιές μας μόδα και οι εορταστικές ενέργειες του συλλόγου στις οποίες τα μέλη μας μπορούν να συμμετέχουν και να προβάλουν την επιχείρηση τους.

Tax Free Shopping

Παίρνωντας μέρος στη δράση Tax Free shopping, οι επαγγελματίες μπορούν να προσφέρουν σε πελάτες εκτός της ΕΕ αγορές χωρίς ΦΠΑ με εύκολο τρόπο. Ο ΕΣΠ συνεργάζεται με την εταιρία planet για την απλή και γρήγορη παροχή της υπηρεσίας σε ενδιαφερόμενα μέλη.

Σας Παρέχουμε

Δικτύωση

Φέρνουμε σε επαφή άτομα διαφορετικών κλάδων και δίνουμε ιδέες για συνεργασίες και δράσεις

Υποστήριξη

Γίνετε μέλος μίας κοινότητας που μέλη διαφόρων κλάδων έρχονται και στηρίζουν ο ένας τον άλλον

Πείρα

Από το 1900 ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς δρα αδιάκοπα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά.

Πακέτα Υπηρεσιών

Ψηφιακές υπηρεσίες

Δωρεάν
  • Πρόσβαση στο περιεχόμενο
  • Ενημερωτικό Newsletter
  • Προνόμια μελών
  • Εκλέγειν και εκλέγεσθαι

Συνδρομή Μέλους

20
20
0
/ έτος
/ μήνα
placeholder text
  • Πρόσβαση στο περιεχόμενο
  • Ενημερωτικό Newsletter
  • Προνόμια μελών
  • Εκλέγειν και εκλέγεσθαι