13 – 17 Φεβρουαρίου 2023

Η εβδομαδιαία ενημέρωσή σας από τον Εμπορικό  Σύλλογο Πειραιώς

13 – 17 Φεβρουαρίου 2023


Ενημέρωση του ΕΣΠ προς τα μέλη του σχετικά με τις ενέργειες που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Πειραιά για τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικού υλικού, με σκοπό να αποσταλούν ως ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες του φονικού σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία.

Συγχαρητήρια επιστολή του ΕΣΠ προς τον κ. Yu Zeng Gang, Πρόεδρο της ΟΛΠ Α.Ε. για τη βράβευση της ΟΛΠ Α.Ε., ως αναγνώριση της μεγάλης συνεισφοράς του Λιμένα Πειραιά στον τουρισμό της χώρας μέσα από τις υψηλές επιδόσεις του στον τομέα της κρουαζιέρας.

Επιστολή ενημέρωσης του ΕΣΠ προς τα μέλη του σχετικά με τις δράσεις ενίσχυσης του ρόλου της Ε.Σ.Ε.Ε. για τη διευκόλυνση της διαδοχής στον Ελληνικό Εμπορικό κλάδο.

Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΣΠ προς τους κ.κ. Γ. Μώραλη, Δήμαρχο Πειραιά, Κ. Κατσαφάδο, Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Α’ Πειραιώς & Νήσων και τους Βουλευτές Α’ Πειραιώς και Νήσων, κ. Γ. Μελά και κα Ν. Δούνια για την άμεση αντίδραση και τις αποτελεσματικές ενέργειές τους στο θέμα διαχείρισης και τελικά αποτροπής της προσπάθειας δημιουργίας μονάδας του ΟΚΑΝΑ στον Πειραιά.

Επιστολή του ΕΣΠ προς τον κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη, Αντιδήμαρχο Οδοποιίας Αποχέτευσης Δήμου Πειραιά, σχετικά με τη μην προσβασιμότητα των εν δυνάμει πελατών στις επιχειρήσεις στην περιοχή της Πλ. Ιπποδαμείας.

Την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΣΠ και με αφορμή την επέτειο των 123 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του ΕΣΠ, τα μέλη που παρευρέθηκαν έσβησαν την τούρτα γενεθλίων του Συλλόγου και ευχήθηκαν από καρδιάς για την επιτυχημένη συνέχεια και εξέλιξή του τα επόμενα χρόνια.

17.02.2023

Ο Προέδρος του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλος στο ACTION 24 συζητά για τις τιμές και τις υψηλές ανατιμήσεις που παρατηρούνται στα τρόφιμα στο Σούπερ Μάρκετ και την καταναλωτική συμπεριφορά.

09.02.2023

Συνέντευξη του Προέδρου του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλου στο One Channel με τη Μάιρα Μπάρμπα, με θέμα τη ρύθμιση οφειλών των επιχειρήσεων.

menu
menu