5 – 9 Ιουνίου 2023

Η εβδομαδιαία ενημέρωσή σας από τον Εμπορικό  Σύλλογο Πειραιώς

5 – 9 Ιουνίου 2023


Ευχαριστήρια επιστολή εκ μέρους του ΕΣΠ και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και του εμπορικού κόσμου της πόλης, σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και με την ευγενική χορηγία τους στήριξαν την Επίδειξη Μόδας του Συλλόγου και συνέβαλαν ουσιαστικά ώστε να επιτευχθεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που, κέρδισε τις εντυπώσεις και απόλαυσαν οι καλεσμένοι.

Επιστολή εκ μέρους του ΕΣΠ και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, προς τον κ. Βαγγέλη Οικονόμου, η απουσία του οποίου από τα Διοικητικά Συμβούλια θα είναι αισθητή, μεταφέροντας του την ελπίδα ότι θα παραμείνει πάντα στο πλευρό του Συλλόγου, για να συνδράμει με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ και του εμπορικού κόσμου της πόλης, για την ουσιαστική βοήθεια και την έμπρακτη στήριξή του στην επιτυχημένη διοργάνωση της Επίδειξης Μόδας της Πέμπτης 1ης Ιουνίου.

Πραγματικά λαμπερή ήταν η Επίδειξη Μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, την Πέμπτη, 1 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γ. Μώραλη στα γραφεία του ΕΣΠ, την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, όπου παρουσίασε στον Πρόεδρο & στα μέλη του Συλλόγου, τους βασικούς άξονες της νέας  Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης & με τη σειρά τους ο Πρόεδρος & τα μέλη κατέθεσαν σχετικές προτάσεις.

«Ο κόσμος έχει αλλάξει προτεραιότητες», τονίζει ο Θ. Καπράλος, Πρόεδρος του ΕΣΠ και Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ στο www.powergame.gr.

Ο κ. Καπράλος διαπιστώνει επιβράδυνση του τζίρου, ειδικά στις επιχειρήσεις ένδυσης -υπόδησης, καθώς τα είδη που εμπορεύονται δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον καταναλωτή.

Η κ. Μαρία Πιττάκη, Αντιπρόεδρος ΕΣΠ, σε συνέντευξή της στο Κανάλι Ένα, για την Επίδειξη Μόδας του ΕΣΠ και τον διαγωνισμό για την καλύτερη Γαλάζια Βιτρίνα.

menu
menu