Κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων, ζητά τη βοήθεια σας στην προσπάθεια στήριξης των παιδιών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά,  «Ο Καλός Ποιμήν», που εποπτεύεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και βρίσκεται στα Καμίνια του Πειραιά.

Η Στέγη, φιλοξενεί εγκαταλελειμμένα, ψυχικά και σωματικά κακοποιημένα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά -αγόρια και κορίτσια- ηλικίας από 4 έως 18 ετών, που προέρχονται από χαμηλά κοινωνικοοικονομικά στρώματα και ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον .

Συγκεντρώνουμε στα γραφεία μας μέχρι τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ρούχα, αθλητικά παπούτσια, εσώρουχα, κάλτσες και παιχνίδια, για να γεμίσουμε με το περίσσευμα της αγάπης μας ένα μικρό μέρος από τα κενά που έχει δημιουργήσει η σκληρή πραγματικότητα.

Δεδομένου, ότι η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογικής μας ταυτότητας, σας καλούμε να στηρίξετε έμπρακτα την πρωτοβουλία μας και να συμβάλλουμε όλοι μαζί, ώστε να μην λείψει τίποτε από αυτά τα παιδιά τις γιορτινές μέρες.

Για την προσφορά ειδών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συλλόγου.


menu
menu