Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γ. Μώραλη

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γ. Μώραλη

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 21 Ιουλίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γ. Μώραλη στην οποία συμμετείχαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου  Ν. Κασιμάτης, ο Γενικός Γραμματέας Μ. Χατζηιωάννου, ο Ταμίας Α. Οβακιμιάν και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ Γ. Σωτηρίου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εθιμοτυπικό πλαίσιο, καθώς ήταν η πρώτη μετά τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου, συζητήθηκαν θέματα συνδιοργάνωσης προωθητικών ενεργειών και δράσεων προβολής της πόλης μας και της πειραϊκής αγοράς, που θα ενισχύσουν περισσότερο τον μητροπολιτικό χαρακτήρα του Πειραιά και θα προτρέψουν τον καταναλωτή να τον επισκεφτεί, να περπατήσει την πόλη και να κάνει τις αγορές του στα καταστήματά της, η Ιπποδάμεια Αγορά Τροφίμων, θέματα στάθμευσης, τα αναπτυξιακά έργα που υλοποιούνται στον  Πειραιά, κ.ά.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο Πειραιά για την πάγια στήριξή του στα θέματα της αγοράς και αμφότερες οι πλευρές επισφράγισαν την επιθυμία τους για τη συνέχιση της στενής εποικοδομητικής συνεργασίας τους,  ώστε να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες που θα δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στο πειραϊκό εμπόριο και στον Πειραιά τη δυνατότητα να βρίσκεται στην πρωτοπορία των εξελίξεων τόσο στον τομέα της οικονομίας, όσο και στον τομέα του πολιτισμού, της γνώσης και της καινοτομίας.

menu
menu