Απονομή τιμητικής διάκρισης στην ομάδα «4moms»

Απονομή τιμητικής διάκρισης στην ομάδα «4moms»

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου, η απονομή τιμητικής διάκρισης στις κ.κ. Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Στασινού Νικοπολίδη της ομάδας «4moms», με τον προβλεπόμενο αριθμό ατόμων και με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η οποία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΠ στις 21/9, όμως αναβλήθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Τη βράβευση τίμησε με την παρουσία του ο τ. Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ν. Μανεσιώτης, ενώ την τιμητική πλακέτα στις «4moms» επέδωσε ο Πρόεδρος του ΕΣΠ κ. Θ. Καπράλος, σε αναγνώριση της αποτελεσματικής εθελοντικής δράσης και πολύτιμης προσφοράς τους, στην προβολή του Πειραιά, στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στην τόνωση του πειραϊκού εμπορίου.

Για την μέχρι σήμερα διαδρομή τους μίλησε η Ταμίας κ. Ο. Ζησιμάτου, ενώ οι «4moms» ευχαρίστησαν τον Σύλλογο για την τιμητική διάκριση που τους έγινε.

 

menu
menu