Απονομή τιμητικής διάκρισης στις επιχειρήσεις «Π. Μαρκομιχάλης & Υιός ΑΕΒΕ» και «Κοσμίδη Γαβρίλη-Χαλβάς Δραπετσώνας»

Απονομή τιμητικής διάκρισης στις επιχειρήσεις «Π. Μαρκομιχάλης & Υιός ΑΕΒΕ» και «Κοσμίδη Γαβρίλη-Χαλβάς Δραπετσώνας»

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στα πλαίσια συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου, η απονομή τιμητικής διάκρισης στις επιχειρήσεις «Π. Μαρκομιχάλης & Υιός Α.Ε.Β.Ε.» και «Κοσμίδη Γαβρίλη – Χαλβάς Δραπετσώνας» με τον προβλεπόμενο αριθμό ατόμων και με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η οποία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΠ στις 21/9, όμως αναβλήθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Τη βράβευση τίμησε με την παρουσία του ο τ. Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ν. Μανεσιώτης, ενώ τις τιμητικές πλακέτες επέδωσε ο Πρόεδρος του ΕΣΠ κ. Θ. Καπράλος στη μεν επιχείρηση «Π. Μαρκομιχάλης & Υιός Α.Ε.Β.Ε.»  για την -επί τρείς γενιές- δυναμική παρουσία και ουσιαστική προσφορά της στο πειραϊκό εμπόριο, στη δε επιχείρηση «Κοσμίδη Γαβρίλη – Χαλβάς Δραπετσώνας» για την πολυετή παρουσία της στο χώρο παραγωγής χειροποίητου χαλβά, της πολύτιμης προσφοράς της στον κόσμο του πειραϊκού εμπορίου και του επιχειρείν και την προώθηση της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας στο εξωτερικό.

Για την ιστορική διαδρομή των επιχειρήσεων μίλησαν αντίστοιχα η Β΄Αντιπρόεδρος κ. Μ. Πιττάκη και η Ταμίας κ. Ο. Ζησιμάτου, ενώ οι βραβευθέντες ευχαρίστησαν για την τιμητική διάκριση που τους έγινε.

menu
menu