Σεμινάρια για την αξιοποίηση των Digital Marketing Εργαλείων στις 3 & 5 Σεπτεμβρίου

Σας ενημερώνουμε, ότι το αναβληθέν -λόγω σοβαρού κωλύμματος- σεμινάριο για τον τρόπο λειτουργίας και αξιοποίησης των διάφορων Digital Marketing εργαλείων με εισηγητή τον κ. Γεράσιμο Τζαμαρέλο, PhD, θα πραγματοποιηθεί σε επίπεδο εργαστηρίου, με πρακτικά παραδείγματα στα γραφεία του Συλλόγου (Γεωργίου Κασιμάτη 1 Μεγ. ΕΒΕΠ-4ος όροφος) και με την ακόλουθη θεματολογία ως εξής:

Πρώτη Ενότητα

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, 4.30 μ.μ. – 8.00 μ.μ.  

* Στρατηγική Μάρκετινγκ 1

* Σύνταξη περιεχομένου 1

* Διαχείριση Κοινωνικών Δικτύων (Facebook, Instagram, Pinterest) 1

 Δεύτερη Ενότητα

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 4.30 μ.μ. – 8.00 μ.μ.  

* Στρατηγική Μάρκετινγκ 2

* Σύνταξη περιεχομένου 2

* Διαχείριση Κοινωνικών Δικτύων (Facebook, Instagram, Pinterest) 2

Το διήμερο digital course 3 & 5/9 απευθύνεται:

*Σε εργαζόμενους/ στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους (στην Ελλάδα ή διεθνώς).

*Σε ελεύθερους επαγγελματίες για την ανάπτυξη του πελατολογίου τους.

*Σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου είναι 10 ευρώ η ενότητα. Εάν κάποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει και τις δυο ενότητες το συνολικό κόστος είναι 20 ευρώ.

Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας έως την Τρίτη 28 Αυγούστου, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας  τη σχετική αίτηση που ακολουθεί, είτε μέσω fax: 210 4138486, είτε μέσω e-mail: espireas@otenet.gr ή διαφορετικά επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συλλόγου.

 

menu
menu